• Informatie Coronavirus

We willen u attenderen op onze richtlijnen rondom het Coronavirus:

Omdat onze praktijk klein is en we met veel behandelaren hiervan gebruik moeten maken, zijn er extra maatregelen nodig. De secretaresse zal u wellicht aanspreken of om medewerking vragen.

  • Je mag niet komen als je zelf klachten hebt. Dit geldt ook voor schoolgaande kinderen die verkouden zijn.
  • Bij een ziek gezinslid, die getest wordt op Covid gelden de RIVM-maatregelen: thuis blijven in quarantaine tot je 72 uur (3 dagen) na de testafname geen klachten hebt. (Beeld)bellen is dan een goed alternatief.
  • Indien de hulpverlener, of een gezinslid ervan, klachten heeft, mag je ook niet naar de praktijk komen. Je wordt hier dan van op de hoogte gesteld en eventueel kan de afspraak via (beeld)bellen doorgaan.
  • Als je een kwetsbaar gezinslid hebt die in de risicogroep zit (vanwege leeftijd of chronische ziekte bv), geef dat dan aub aan. In die gevallen is (video)bellen meer toepasselijk.
  • Bij binnenkomst graag je handen wassen of desinfecteren (zie aanwijzingen in de praktijk)
  • De aanvangstijden van de therapiesessies zullen ook afgestemd worden op de aanvangstijden die de collega’s in de andere kamers hanteren, zodat er zo min mogelijk sessies op hetzelfde tijdstip beginnen en je dus zo min mogelijk mensen tegenkomt op de trap en in de wachtkamer.
  • We zullen zorgdragen voor het naleven van schoonmaakadviezen van de kamer en het te gebruiken materiaal.

Wij waarderen en rekenen op uw begrip!

Kinderen en jongeren

0 – 18 jaar
Kinderen en jongeren met allerhande problematiek zoals angst, depressie, gedragsproblemen, ontwikkelingsstoornissen, traumagerelateerde klachten kunnen bij onze praktijk terecht.

Lees verder

Jongvolwassenen

18 – 24 jaar
VANWEGE DRUKTE IN DE PRAKTIJK NEMEN WIJ MOMENTEEL GEEN 18+ERS AAN. IN JANUARI 2022 BEKJKEN WE HET OPNIEUW.Adolescenten (die evt. nog thuis wonen) met psychische problemen als angst, depressie, gedragsproblemen, ontwikkelingsstoornissen, traumagerelateerde klachten kunnen bij onze praktijk terecht. Vaak heeft hun problematiek, ondanks het meerderjarig zijn, meer te maken met jeugdpsychiatrie dan met volwassenenzorg.

Lees verder

Zwanger / jonge ouders

Beter Starten
Het biedt specifieke hulp aan toekomstige of jonge ouders met oog voor het hele gezin. Beter Starten heeft als doel een betere psychische gezondheid van de ouders en een betere band tussen ouder en kind.

Meer informatie

Welkom op de website van Kinder- en Jeugd Psychotherapiepraktijk Dumoulin.

Kinder- en JeugdPsychotherapiepraktijk Dumoulin is een praktijk voor psychologische en psychotherapeutische behandeling van kinderen, jongeren en hun ouders of verzorgers en jong-volwassenen (tot 24 jaar). Ze ervaren problemen die hen in het dagelijks funktioneren belemmeren.

Het is een kleinschalige en vrijgevestigde praktijk. Dit zorgt voor een efficiënte en persoonlijke werkwijze, in een veilige en betrokken sfeer. Een professioneel en ervaren team van psychotherapeuten en een kinderpsychiater waarborgt de kwaliteit van de hulpverlening. Ons team wil door middel van gerichte therapie de psychische problemen van kinderen en jongeren, en de gezinnen waarin ze opgroeien,  verminderen of hanteerbaar maken.

Een nadeel van een kleine praktijk als de onze , is dat wij geen crisisdienst /24-uursbereikbaarheid hebben. Voor crisisgevoelige behandelingen verwijzen wij naar een GGZ-instelling.

Alle hulpverleners werken als zelfstandige met een eigen KvK-nummer. Naast informatie over onze praktijk en methoden, bevat deze site informatie over behandelmogelijkheden en kosten. Heeft u aanvullende vragen dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Meer weten? Neem contact met ons op

Contact

Het team

Anja Dumoulin
Anja Dumoulin Psychotherapeut, GZ-psycholoog, praktijkhouder
Over Anja
Rieneke van Dommelen
Rieneke van DommelenKlinisch psycholoog, psychotherapeut
Over Rieneke
Els Gerrits
Els Gerritskinder- en jeugdpsychiater
Over Els
Karlijn Bijloo
Karlijn BijlooPsychotherapeut
Over Karlijn
Gerinda van Haaften
Gerinda van HaaftenGz-psycholoog/ IMH-specialist i.o.
Over Gerinda
Rachel Tegels
Rachel TegelsPsychotherapeut
Over Rachel
Marianne Went
Marianne Wentklinisch psycholoog, psychotherapeut , systeemtherapeut en supervisor
Over Marianne
Josje Kokkelink
Josje KokkelinkPraktijkassistente
Over Josje
Elise Struijk-van Haaften
Elise Struijk-van Haaftenpraktijkassistente
Over Elise