Welkom op de website van Kinder- en Jeugd Psychotherapiepraktijk Dumoulin.

Kinder- en JeugdPsychotherapiepraktijk Dumoulin is een praktijk voor psychologische en psychotherapeutische behandeling van kinderen, jongeren en hun ouders of verzorgers en jong-volwassenen (tot 24 jaar). Ze ervaren problemen die hen in het dagelijks funktioneren belemmeren.

Het is een kleinschalige en vrijgevestigde praktijk. Dit zorgt voor een efficiënte en persoonlijke werkwijze, in een veilige en betrokken sfeer. Een professioneel en ervaren team van psychologen en psychotherapeuten waarborgt de kwaliteit van de hulpverlening. Ons team wil door middel van gerichte therapie de psychische problemen van kinderen en jongeren, en de gezinnen waarin ze opgroeien, verminderen of hanteerbaar maken.

Een nadeel van een kleine praktijk als de onze , is dat wij geen crisisdienst /24-uursbereikbaarheid hebben. Voor crisisgevoelige behandelingen verwijzen wij naar een GGZ-instelling.

Alle hulpverleners werken als zelfstandige met een eigen KvK-nummer. Naast informatie over onze praktijk en methoden, bevat deze site informatie over behandelmogelijkheden en kosten. Heeft u aanvullende vragen dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Kinderen en jongeren

0 – 18 jaar
Kinderen en jongeren met allerhande problematiek zoals angst, depressie, gedragsproblemen, ontwikkelingsstoornissen, traumagerelateerde klachten kunnen bij onze praktijk terecht.

Lees verder

Zwanger / jonge ouders

Beter Starten
Het biedt specifieke hulp aan toekomstige of jonge ouders met oog voor het hele gezin. Beter Starten heeft als doel een betere psychische gezondheid van de ouders en een betere band tussen ouder en kind.

Meer informatie

Het team

Anja Dumoulin
Anja Dumoulin Psychotherapeut, GZ-psycholoog, praktijkhouder
Over Anja
Rieneke van Dommelen
Rieneke van DommelenKlinisch psycholoog, psychotherapeut

Over Rieneke

Karlijn Bijloo
Karlijn BijlooPsychotherapeut
Over Karlijn
Gerinda van Haaften
Gerinda van HaaftenGz-psycholoog/ IMH-specialist

Over Gerinda

Rachel Tegels
Rachel TegelsPsychotherapeut
Over Rachel
Josje Kokkelink
Josje KokkelinkPraktijkassistente
Over Josje
Elise Struijk-van Haaften
Elise Struijk-van HaaftenPraktijkassistente
Over Elise
Willemijn Van Sonsbeek
Willemijn Van SonsbeekGZ-psycholoog
Over Willemijn